Iederz Donkergroen realiseert alternatieve greenwall

_MG_9609.jpg

De Gemeente Groningen kiest al jaren bewust voor iederz Donkergroen, als het gaat om het onderhoud van de interieurbeplanting. iederz Donkergroen biedt mogelijkheden voor instroom en re-integratie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verschillende diensten van de Gemeente Groningen zijn separaat gehuisvest in de stad. De Dienst Informatie en Administratie (DIA) is daar één van. Het pand van de DIA werd het afgelopen jaar grondig gerenoveerd. Om de dienstverlening voor de burgers optimaal te houden koos de DIA ervoor om tijdens de renovatieperiode elders huisvesting te zoeken, dit lukte aan het Stationsplein. De verhuizing van het "kantoor" betekende ook het verhuizen van de interieurbeplanting. Dit werd volledig door iederz Donkergroen verzorgd.

Naast de bestaande interieurbeplanting werd er ook nieuwe interieurbeplanting geleverd. Bijzonder hierbij was de levering van een alternatieve greenwall met Tetrastigma's en Epipremnum's in het restaurant. Ten opzichte van een regulier greenwallsysteem is deze greenwall kostenbesparend, maar geeft het de mensen wel het idee van lunchen in een groene oase.

Terug naar gerealiseerde projecten